Bel ons nu Vacatures
Meer informatie?

Nieuwsberichten

Wilt u naast de onderstaande nieuwsberichten op de hoogte blijven van de activiteiten van RGS en de nieuwste ontwikkelingen in de sloopsector? Meld u dan nu onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief van RGS en ontvang één keer per kwartaal het laatste nieuws. Een overzicht van eerder nieuwsbrieven vindt u via de onderstaande link.
 

 

Gastles ROC, netwerkschool Twente

De KAM-coördinator van RGS heeft een gastcollege over Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) verzorgd bij het ROC van Twente, netwerkschool in Rijssen.

De gastles begon met het voorstellen van het bedrijf RGS. Vervolgens hebben we besproken wat KAM inhoudt en welke invloed KAM heeft op de bedrijfsvoering. De leerlingen behandelen het thema KAM deze periode ook in de lesstof en de betrokkenheid was groot.

Vervolgens is het thema duurzaamheid toegelicht. KAM en duurzaamheid hebben veel raakvlakken. Duurzaam inkopen, inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (SROI), EMVI aanbestedingen en CO2 prestatieladder zijn onderwerpen die we deze avond hebben besproken. Tot slot hebben we een aantal uitgevoerde projecten van RGS behandeld en de verantwoordelijkheden die de uitvoerder heeft om een veilige werkplek te creëren.

Het was een geslaagde en inspirerende gastles. Een mooie samenwerking tussen het ROC en RGS!

Terug naar nieuws